Produk

  • Skip hoist concrete batching plant

    Langkung kerekan tutuwuhan batching beton

    Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana. Tilu agrégat, hiji bubuk, hiji aditif cair sareng cai tiasa sacara diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan.
  • Belt type concrete batching plant

    Tutuwuhan batching tipe sabuk

    Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana agregat, bubuk, aditif cair sareng cai sacara otomatis tiasa diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan.
  • Mobile concrete batching plant

    Tutuwuhan batching mobile beton

    Majelis sareng pembongkaran anu merenah, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna.
  • foundation free concrete batching plant

    yayasan pepelakan batching beton gratis

    Struktur gratis yayasan, alat-alatna tiasa dipasang pikeun produksi saatos situs damel ditatar sareng dikeras. Henteu ngan ukur ngirangan biaya pangembangan pondasi, tapi ogé nyingkat siklus instalasi
  • High-speed railway dedicated concrete batching plant

    Pabrik battés laju-gancang didaptarkeun

    Ngadopsi mixer-efisiensi tinggi, efisiensi produksi tinggi, ngadukung sababaraha jinis téknologi tuang, cocog pikeun sagala rupa kabutuhan pergaulan beton, papan pelapis sareng bilah ngadopsi bahan tahan maké alloy, kalayan umur jasa anu panjang.
  • Lifting bucket mobile station

    Angkat mobile stasiun ember

    Majelis sareng pembongkaran anu merenah, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna.
  • Cement feeder

    Panganteur semén

    Feeder horisontal mangrupikeun jenis conveyor pneumatik kalayan strukturna anu maju, éta ngagaduhan efisiensi tinggi pikeun ngabongkar ku ngagunakeun téknologi fluida sareng tekanan pakan sareng ranjang anu fluidized unik.
  • SjGJD060-3GStepped Type Dry Mortar batching plant

    SjGJD060-3GStepped Type dry Mortar batching plant

    SjGJD060-3G stepped-type mortar garing batching peralatan ngadopsi stepped-tipe struktur, anu ngagaduhan ciri produktivitas ageung, stabilitas sareng reliabilitas, sareng tiasa dianggo pikeun nyampur mortir garing biasa sareng mortir garing khusus.
  • [Copy] Sand separator

    [Salin] Pamisah keusik

    Ngadopsi téknologi kombinatif pamisahan kendang sareng panyaringan spiral sareng pamisahan, sareng neraskeun pamisahan batu pasir; kalayan ngan saukur struktur, pangaruhna ogé misahkeun, murah nganggo biaya sareng manpaat anu hadé pikeun panangtayungan lingkungan.
  • Concrete Truck Mixer 4×2

    Campuran Treuk Beton 4 × 2

    Shantui Janeoo parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun mixer treuk beton ti saprak 1980-an. Éta parantos akumulasi pangalaman euyeub dina desain, manufaktur sareng layanan purna jual.
  • SjGTD060-3G Tower Type Dry Mortar Batching Plant

    SjGTD060-3G Menara Tipe Tangkar Goreng Mortar Batching

    Sjgtd060-3g alat-alat batre mortir garing ngadopsi struktur menara, kalayan produktivitas ageung, hemat tanaga sareng panangtayungan lingkungan, ciri stabil sareng dipercaya, utamina dianggo pikeun nyampur mortir garing biasa.
  • Concrete Truck Mixer 6×4

    Campuran Treuk Beton 6 × 4

    Shantui Janeoo parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun mixer treuk beton ti saprak 1980-an. Éta parantos akumulasi pangalaman euyeub dina desain, manufaktur sareng layanan purna jual.
1234 Teras> >> Halaman 1/4