Tutuwuhan batching mobile beton

Pedaran pondok:

Majelis sareng pembongkaran anu merenah, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

Rakitan 1.Convenient sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna.
Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi;
3. Operasi jelas sareng kinerja stabil.
4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi;
5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi.
Pabrik pergaulan beton sélulér mangrupikeun parangkat produksi beton anu ngahijikeun panyimpenan matéri, timbangan, transportasi, pergaulan, unloading sareng sistem kontrol otomatis pabrik campuran beton sareng unit trailer;
Pabrik pergaulan beton sélulér sami sareng sadaya prosés operasi, metode operasi sareng pamaliharaan pepelakan campuran konkrit otomatis; Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan ciri unik gerakan fléksibel, gancang sareng gampang dibongkar sareng dirakit, sareng manajemén panyimpenan saderhana;
éta mesin anu dioptimalkeun pangsaéna pikeun pangwangunan mobile tina jalur karéta umum, sasak, palabuhan, PLTA sareng proyék-proyék sanés.

Spésifikasi

Modeu

SjHZS050Y

SjHZS075Y

Produktivitas téoritis m³ / h 50 75
Adun Modeu JS1000 JS1500
Kakuatan nyetir (Kw) 2X18.5 2X30
Kapasitas ngaleupaskeun (L) 1000 1500
Max. ukuran agrégat (Kerikil / Pebble mm) ≤60 / 80 ≤60 / 80
Tong sampah Volume m³ 4X8 4X8
Kapasitas conveyor sabuk t / h 300 300
Timbangan sareng akurasi pangukuran Ngagabungkeun kg 2000 ± 2% 3000 ± 2%
Semén kg 500 ± 1% 800 ± 1%
Cai kg 200 ± 1% 300 ± 1%
Kg aditif 20 ± 1% 30 ± 1%
Ngaleupaskeun jangkungna m 4 4
Kakuatan total 68 94

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • High-speed railway dedicated concrete batching plant

      Berkereta kecepatan tinggi didamel batching beton ...

      Fitur 1. Desain modular, merenah pikeun dirakit sareng dibongkar, mindahkeun gancang, tata fleksibel; 2.Adopting-efisiensi mixer tinggi, efisiensi produksi tinggi, ngadukung sababaraha jinis pikeun tuang téknologi, cocog pikeun sagala rupa kabutuhan panggaulan beton, papan pelapis sareng bilah ngadopsi bahan tahan maké alloy, kalayan umur jasa anu panjang. 3. Sistem pangukuran agrégat ngahontal ukuran presisi tinggi agrégat ku ngaoptimalkeun d ...

    • Skip hoist concrete batching plant

      Langkung kerekan tutuwuhan batching beton

      Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana. Tiga agrégat, hiji bubuk, hiji aditif cair sareng cai tiasa sacara diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya timbangan ...

    • Water platform concrete batching plant

      Tutuwuhan batching beton platform cai

      Fitur 1. Éta cocog pikeun produksi pangwangunan cai, sareng struktur khusus nyumponan sarat lingkungan cai. Struktur 2.Compact tiasa ngirangan biaya konstruksi tina platform. 3. Parabotna ngagaduhan kaamanan anu luhur sareng tiasa adaptasi sareng pakampungan yayasan platform sareng pangaruh topan. 4. Dilengkepan kantun volume agrégat ageung, tuangeun sakali waktos tiasa minuhan produksi 500m3 tina beton (tiasa disaluyukeun ...

    • Belt type concrete batching plant

      Tutuwuhan batching tipe sabuk

      Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana agregat, bubuk, aditif cair sareng cai sacara otomatis diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya sistem timbangan nyaéta ...

    • Lifting bucket mobile station

      Angkat mobile stasiun ember

      Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Spésifikasi M ...

    • foundation free concrete batching plant

      yayasan pepelakan batching beton gratis

      Fitur 1. Struktur gratis yayasan, alat-alatna tiasa dipasang pikeun produksi saatos situs damel ditatar sareng dikeras. Henteu ngan ukur ngirangan biaya pangembangan pondasi, tapi ogé nyingkat siklus instalasi. 2. Desain modular produk ngajantenkeun merenah sareng gancang dibongkar sareng diangkut. 3. Struktur kompak sacara gembleng, kirang padumukan darat. Mode Spésifikasi SjHZN0 ...