yayasan pepelakan batching beton gratis

Pedaran pondok:

Struktur gratis yayasan, alat-alatna tiasa dipasang pikeun produksi saatos situs damel ditatar sareng dikeras. Henteu ngan ukur ngirangan biaya pangembangan pondasi, tapi ogé nyingkat siklus instalasi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

1. Struktur gratis yayasan, alat-alatna tiasa dipasang pikeun produksi saatos situs damel ditatar sareng dikeras. Henteu ngan ukur ngirangan biaya pangembangan pondasi, tapi ogé nyingkat siklus instalasi.
2. Desain modular produk ngajantenkeun merenah sareng gancang dibongkar sareng diangkut.
3. Struktur kompak sacara gembleng, kirang padumukan darat.

Spésifikasi

Modeu

SjHZN025F

SjHZN040F

SjHZN050F

SjHZN075F

SjHZS050F

SjHZS075F

SjHZS100F

SjHZS150F

Produktivitas téoritis m³ / h 25 40 50 75 50 75 100 150
Adun Modeu JN500 JN750 JN1000 JN1500 JS1000 JS1500 JS2000 JS3000
Kakuatan nyetir (Kw) 22 30 45 55 2X18.5 2X30 2X37 2X55
Kapasitas ngaleupaskeun (L) 500 750 1000 1500 1000 1500 2000 3000
Max. ukuran agrégat Gravle / Pebble mm) ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80
Tong sampah Volume m³ 4X4 4X4 3X8 3X8 3X8 3X8 4X20 4X20
Angkat kakuatan motor (kW) 5.5 7.5 18.5 22 18.5 22 30 45
Timbangan sareng akurasi pangukuran Ngagabungkeun kg 1500 ± 2% 1500 ± 2% 2500 ± 2% 3000 ± 2% 2500 ± 2% 3000 ± 2% 4X (2000 ± 2%) 4X (3000 ± 2%)
Semén kg 300 ± 1% 500 ± 1% 500 ± 1% 800 ± 1% 500 ± 1% 800 ± 1% 1000 ± 1% 1500 ± 1%
Ngapung lebu kg --------- -------- 150 ± 1% 200 ± 1% 150 ± 1% 200 ± 1% 400 ± 1% 600 ± 1%
kg 150 ± 1% 200 ± 1% 200 ± 1% 300 ± 1% 200 ± 1% 300 ± 1% 400 ± 1% 600 ± 1%
Kg aditif 20 ± 1% 20 ± 1% 20 ± 1% 30 ± 1% 20 ± 1% 30 ± 1% 40 ± 1% 60 ± 1%
Ngaleupaskeun jangkungna m 4.5 4.5 4.5 4.5 4.5 4.5 4.2 4.2
Total kakuatan Total Kw) 40 50 130 155 122 150 216 305

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Lifting bucket mobile station

      Angkat mobile stasiun ember

      Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Spésifikasi M ...

    • Belt type concrete batching plant

      Tutuwuhan batching tipe sabuk

      Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana agregat, bubuk, aditif cair sareng cai sacara otomatis diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya sistem timbangan nyaéta ...

    • Mobile concrete batching plant

      Tutuwuhan batching mobile beton

      Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Pabrik campuran campuran beton mangrupikeun perlengkapan produksi beton ...

    • High-speed railway dedicated concrete batching plant

      Berkereta kecepatan tinggi didamel batching beton ...

      Fitur 1. Desain modular, merenah pikeun dirakit sareng dibongkar, mindahkeun gancang, tata fleksibel; 2.Adopting-efisiensi mixer tinggi, efisiensi produksi tinggi, ngadukung sababaraha jinis pikeun tuang téknologi, cocog pikeun sagala rupa kabutuhan panggaulan beton, papan pelapis sareng bilah ngadopsi bahan tahan maké alloy, kalayan umur jasa anu panjang. 3. Sistem pangukuran agrégat ngahontal ukuran presisi tinggi agrégat ku ngaoptimalkeun d ...

    • Skip hoist concrete batching plant

      Langkung kerekan tutuwuhan batching beton

      Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana. Tiga agrégat, hiji bubuk, hiji aditif cair sareng cai tiasa sacara diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya timbangan ...

    • Water platform concrete batching plant

      Tutuwuhan batching beton platform cai

      Fitur 1. Éta cocog pikeun produksi pangwangunan cai, sareng struktur khusus nyumponan sarat lingkungan cai. Struktur 2.Compact tiasa ngirangan biaya konstruksi tina platform. 3. Parabotna ngagaduhan kaamanan anu luhur sareng tiasa adaptasi sareng pakampungan yayasan platform sareng pangaruh topan. 4. Dilengkepan kantun volume agrégat ageung, tuangeun sakali waktos tiasa minuhan produksi 500m3 tina beton (tiasa disaluyukeun ...