Angkat mobile stasiun ember

Pedaran pondok:

Majelis sareng pembongkaran anu merenah, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

Rakitan 1.Convenient sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna.
Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi;
3. Operasi jelas sareng kinerja stabil.
4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi;
5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi.

Spésifikasi

Modeu

SjHZS025Y

SjHZS040Y

SjHZS050Y

SjHZS075Y

Produktivitas tioritis m³ / h 25 40 50 75
Adun Modeu JS500 JS750 JS1000 JS1500
Kakuatan nyetir (kW) 18.5 30 2X18.5 2X30
Kapasitas ngaleupaskeun (L) 500 750 1000 1500
Ukuran maksimal agregat (Kerikil / Pebble mm) ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80
Tong sampah Volume m³ 4X4 4X4 4X4 4X4
Angkat kakuatan motor (kW) 5.5 7.5 18.5 22
Timbangan sareng akurasi pangukuran Ngagabungkeun kg 1500 ± 2% 1500 ± 2% 2000 ± 2% 3000 ± 2%
Semén kg 300 ± 1% 400 ± 1% 500 ± 1% 800 ± 1%
Cai kg 150 ± 1% 200 ± 1% 200 ± 1% 300 ± 1%
Kg aditif 20 ± 1% 20 ± 1% 20 ± 1% 30 ± 1%
Ngaleupaskeun jangkungna m 3.8 3.8 4.1 4.1
Total kakuatan m 40 49 74 101

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Mobile concrete batching plant

      Tutuwuhan batching mobile beton

      Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Pabrik campuran campuran beton mangrupikeun perlengkapan produksi beton ...

    • Belt type concrete batching plant

      Tutuwuhan batching tipe sabuk

      Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana agregat, bubuk, aditif cair sareng cai sacara otomatis diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya sistem timbangan nyaéta ...

    • foundation free concrete batching plant

      yayasan pepelakan batching beton gratis

      Fitur 1. Struktur gratis yayasan, alat-alatna tiasa dipasang pikeun produksi saatos situs damel ditatar sareng dikeras. Henteu ngan ukur ngirangan biaya pangembangan pondasi, tapi ogé nyingkat siklus instalasi. 2. Desain modular produk ngajantenkeun merenah sareng gancang dibongkar sareng diangkut. 3. Struktur kompak sacara gembleng, kirang padumukan darat. Mode Spésifikasi SjHZN0 ...

    • Skip hoist concrete batching plant

      Langkung kerekan tutuwuhan batching beton

      Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana. Tiga agrégat, hiji bubuk, hiji aditif cair sareng cai tiasa sacara diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya timbangan ...

    • Water platform concrete batching plant

      Tutuwuhan batching beton platform cai

      Fitur 1. Éta cocog pikeun produksi pangwangunan cai, sareng struktur khusus nyumponan sarat lingkungan cai. Struktur 2.Compact tiasa ngirangan biaya konstruksi tina platform. 3. Parabotna ngagaduhan kaamanan anu luhur sareng tiasa adaptasi sareng pakampungan yayasan platform sareng pangaruh topan. 4. Dilengkepan kantun volume agrégat ageung, tuangeun sakali waktos tiasa minuhan produksi 500m3 tina beton (tiasa disaluyukeun ...

    • High-speed railway dedicated concrete batching plant

      Berkereta kecepatan tinggi didamel batching beton ...

      Fitur 1. Desain modular, merenah pikeun dirakit sareng dibongkar, mindahkeun gancang, tata fleksibel; 2.Adopting-efisiensi mixer tinggi, efisiensi produksi tinggi, ngadukung sababaraha jinis pikeun tuang téknologi, cocog pikeun sagala rupa kabutuhan panggaulan beton, papan pelapis sareng bilah ngadopsi bahan tahan maké alloy, kalayan umur jasa anu panjang. 3. Sistem pangukuran agrégat ngahontal ukuran presisi tinggi agrégat ku ngaoptimalkeun d ...