Tutuwuhan Batching Beton Komérsial

  • D series cement silo top type SjHZS120D

    D séri semén silo luhur jinis SjHZS120D

    Shantui Janeoo parantos ngembangkeun sareng ngahasilkeun mixer treuk beton ti saprak 1980-an. Éta parantos akumulasi pangalaman euyeub dina desain, manufaktur sareng layanan purna jual.
  • M series SjHZS120M specifications

    M séri spésifikasi SjHZS120M

    Konfigurasi SjHZS120M No. Katerangan Item Asal Qty Remark 1 Sistem pengumpulan agregat (4 jinis taneuh tipayun) Hopper panyimpenan Janeoo 4 2 alat vibrator pikeun 2 hopper keusik Timbangan Hopper (2000kg ± 2%) Janeoo 4 silinder SMC 3 × 4 Sensor Toledo 3 × 4 Belt mesin (B : 1000mm , P: 5.5KW) Janeoo 1 2 Mesin sabuk condong Dukungan utama Janeoo 1 Alat nyetir (P: 37kW) Janeoo 1 Sabuk (B : 1000mm) Janeoo 1 Alat cuci cai Ja ...
  • SjHZS180G G series enviroment friendly type

    SjHZS180G G seri tipe ramah lingkungan

    Tutuwuhan pergaulan beton SjHZS180-5G ngadopsi struktur modular, anu ngagaduhan ciri efisiensi tinggi, hemat énergi sareng perlindungan lingkungan.
  • S series SjHZN120S

    S séri SjHZN120S

    1. Penampilanna harmonis sareng éndah, sareng ruang perawatan internal anu ageung. 2. Struktur utama pigura waja ageung, tata perenah anu wajar, struktur anu stabil.
  • S series SjHZS120S

    S séri SjHZS120S

    1. Penampilanna harmonis sareng éndah, sareng ruang perawatan internal anu ageung. 2. Struktur utama pigura waja ageung, tata perenah anu wajar, struktur anu stabil.