PRODUK PANAS

  • Mobile concrete batching plant

    Tutuwuhan batching mobile beton

    Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Pabrik pergaulan beton sélulér mangrupikeun parangkat produksi beton anu ngahijikeun panyimpenan matéri, beuratna ...

  • Lifting bucket mobile station

    Angkat mobile stasiun ember

    Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Spésifikasi Mode SjHZS025Y SjHZS040Y SjHZS050Y SjHZS075Y Produktivitas téoréktikal m³ / h 25 40 50 ...

  • foundation free concrete batching plant

    yayasan pepelakan batching beton gratis

    Fitur 1. Struktur gratis yayasan, alat-alatna tiasa dipasang pikeun produksi saatos situs damel ditatar sareng dikeras. Henteu ngan ukur ngirangan biaya pangembangan pondasi, tapi ogé nyingkat siklus instalasi. 2. Desain modular produk ngajantenkeun merenah sareng gancang dibongkar sareng diangkut. 3. Struktur kompak sacara gembleng, kirang padumukan darat. Spésifikasi Mode SjHZN025F SjHZN040F SjHZN050F SjHZN075F SjHZS050F SjHZS075F SjHZS100F SjHZS150F The ...

  • Belt type concrete batching plant

    Tutuwuhan batching tipe sabuk

    Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana agregat, bubuk, aditif cair sareng cai sacara otomatis diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya sistem timbanganana nyaéta timbangan éléktronik. Tutuwuhanana pinuh otomatis ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • about3

Pedaran ringkes :

Shantui Janeoo Machines Co., Ltd. mangrupikeun produksi pangheulana campuran mesin beton sareng mesin transportasi tina perusahaan konci milik nagara ageung, nyaéta CREC, CRC salami sababaraha taun pasangan strategis, pabrik pergaulan beton utama, pepelakan campuran aspal, campuran garing Mortar tutuwuhan, tutuwuhan campuran bisnis high-end, pompa towing, alat pembuangan sampah sareng sagala rupa mixer.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

  • Aplikasi pakakas pergaulan beton sjhzs75-3e kana pangwangunan kapal palanggan Myanmar

    Waktos pangwangunan: Oktober 2020 Widang aplikasi (jinis rékayasa): konstruksi perkotaan Tipe alat: alat campuran campuran beton Aplikasi: Tanggal 9 Oktober 2020, saatos mangpirang-pirang dinten dipasang sareng bimbingan jarak jauh, Shantui Janeoo Marine SjHZS75-3E alat-alat pergaulan beton suksés dicumponan .. .

  • Panerapan SjHZS90-3B Xixiayuan Proyék Konservasi Cai

    Waktos konstruksi: Séptémber 2020 Widang aplikasi (jinis rékayasa): tatanén, kehutanan sareng konservasi cai Tipe pakakas: alat-alat campuran beton SjHZS90-3B semén silo mangrupikeun silo lami ti nasabah. Aplikasi: Dina Séptémber 2020, dua SjHZS090-3B pepelakan batching beton Shantui J ...

  • Pabrik campuran Beton SjHZS75-3E jasa palanggan Myanmar

    Tutuwuhan campuran campuran beton laut Shantui Janeoo SjHZS75-3E hasil ngarengsekeun produksi beban beurat dina 9,2020 Oktober. Salami sababaraha dinten pitunjuk jauh, éta muka jalan pikeun nyiptakeun nilai pikeun palanggan Myanmar. Kapangaruhan ku kaayaan wabah, insinyur palayanan purna jual moal tiasa angkat ka ...

  • Shantui Janeoo ngahontal penjualan luar negeri sacara masal boh pepelakan pepelakan sareng truk pangaduk

    Anyar-anyar ieu, pabrik pabukon beton Shantui Janeoo 2XSjHZS120-3B sareng 10 sét treuk mixer beton 12-pasagi suksés dikirim ka Filipina, sareng wisata jasa ngabantosan proyek pangwangunan Metro Manila badé dimimitian. Di tempat pangiriman, anggota parantos réngsé ...

  • Shantui Janeoo jasa proyék pangwangunan karéta Shiheng Canggang

    Nembe, genep sét pabrik campuran campuran SjHZS240-3R anu dianggo ku Shantui Janeoo pikeun pangwangunan Shiheng-Canggang Intercity Railway parantos dipasang sareng suksés dikirimkeun ka palanggan. Sadaya alat ngadopsi struktur silo semén lambar, sareng masing-masing alat dilengkepan ku ...