Tutuwuhan batching tipe sabuk

Pedaran pondok:

Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana agregat, bubuk, aditif cair sareng cai sacara otomatis tiasa diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur

Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana agregat, bubuk, aditif cair sareng cai sacara otomatis tiasa diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya sistem timbanganana nyaéta timbangan éléktronik.
Tutuwuhan ieu sacara otomatis dikontrol ku komputer nganggo manajemén produksi sareng percetakan perangkat lunak data.
Éta tiasa nyampur sababaraha jinis beton sareng cocog pikeun situs konstruksi ukuran sedeng, pembangkit listrik, irigasi, jalan raya, lapangan udara, jembatan, sareng pabrik ukuran sedeng ngahasilkeun bagian prefabrikasi beton.

Desain 1.Modular, rakitan merenah tur ngabongkar, mindahkeun gancang, perenah fléksibel.
2.Belt conveyor loading type, kinerja stabil; Dilengkepan hopper gudang agrégat, produktivitas tinggi.
3. Sistem timbangan bubuk ngadopsi struktur kasaimbangan rod tarik pikeun mastikeun akurasi pangukuran anu tinggi sareng kamampuan anti gangguan anu kuat.
4.Container tipe cladding, aman sareng merenah dirakit sareng dibongkar, tiasa dianggo deui.
5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi.

Spésifikasi

Modeu

SjHZS060B

SjHZS090B

SjHZS120B

SjHZS180B

SjHZS240B

SjHZS270B

Produktivitas téoritis m³ / h 60 90 120 180 240 270
Adun Modeu JS1000 JS1500 JS2000 JS3000 JS4000 JS4500
Kakuatan nyetir (Kw) 2X18.5 2X30 2X37 2X55 2X75 2X75
Kapasitas ngaleupaskeun (L) 1000 1500 2000 3000 4000 4500
Max. agrégat ukurananaGravel / Pebble mm) ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80 ≤60 / 80
Tong sampah Volume m³ 3X12 3X12 4X20 4X20 4X30 4X30
Kapasitas conveyor sabuk t / h 200 300 400 600 800 800
Timbangan sareng akurasi pangukuran Ngagabungkeun kg 3X

(1000 ± 2%)

3X

(1500 ± 2%)

4X

(2000 ± 2%)

4X

(3000 ± 2%)

4X

(4000 ± 2%)

4X

(4500 ± 2%)

Semén kg 500 ± 1% 800 ± 1% 1000 ± 1% 1500 ± 1% 2000 ± 1% 2500 ± 1%
Ngapung lebu kg 200 ± 1% 300 ± 1% 400 ± 1% 600 ± 1% 800 ± 1% 900 ± 1%
Cai kg 200 ± 1% 300 ± 1% 400 ± 1% 600 ± 1% 800 ± 1% 900 ± 1%
Kg aditif 20 ± 1% 30 ± 1% 40 ± 1% 60 ± 1% 80 ± 1% 90 ± 1%
Ngaleupaskeun jangkungna m 4 4 4.2 4.2 4.2 4.2
Total kakuatan KW 100 150 200 250 300 300

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • foundation free concrete batching plant

      yayasan pepelakan batching beton gratis

      Fitur 1. Struktur gratis yayasan, alat-alatna tiasa dipasang pikeun produksi saatos situs damel ditatar sareng dikeras. Henteu ngan ukur ngirangan biaya pangembangan pondasi, tapi ogé nyingkat siklus instalasi. 2. Desain modular produk ngajantenkeun merenah sareng gancang dibongkar sareng diangkut. 3. Struktur kompak sacara gembleng, kirang padumukan darat. Mode Spésifikasi SjHZN0 ...

    • Mobile concrete batching plant

      Tutuwuhan batching mobile beton

      Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Pabrik campuran campuran beton mangrupikeun perlengkapan produksi beton ...

    • High-speed railway dedicated concrete batching plant

      Berkereta kecepatan tinggi didamel batching beton ...

      Fitur 1. Desain modular, merenah pikeun dirakit sareng dibongkar, mindahkeun gancang, tata fleksibel; 2.Adopting-efisiensi mixer tinggi, efisiensi produksi tinggi, ngadukung sababaraha jinis pikeun tuang téknologi, cocog pikeun sagala rupa kabutuhan panggaulan beton, papan pelapis sareng bilah ngadopsi bahan tahan maké alloy, kalayan umur jasa anu panjang. 3. Sistem pangukuran agrégat ngahontal ukuran presisi tinggi agrégat ku ngaoptimalkeun d ...

    • Skip hoist concrete batching plant

      Langkung kerekan tutuwuhan batching beton

      Fitur Tutuwuhan diwangun ku sistem batching, sistem timbangan, sistem pergaulan, sistem kontrol listrik, sistem kontrol pneumatik sareng sajabana. Tiga agrégat, hiji bubuk, hiji aditif cair sareng cai tiasa sacara diskalakeun sareng dicampur ku pepelakan. Aggregat dimuat pikeun agrégat bin ku loader payun. Bubuk ditepikeun tina silo kana skala timbangan ku conveyor sekrup. Cai sareng aditif cair dipompa kana timbangan. Sadaya timbangan ...

    • Lifting bucket mobile station

      Angkat mobile stasiun ember

      Fitur 1. Rakitan merenah sareng pembongkaran, mobilitas transisi anu luhur, merenah sareng gancang, sareng adaptasi situs damel anu sampurna. Struktur 2.Compact tur lumrah, desain modularity tinggi; 3. Operasi jelas sareng kinerja stabil. 4. Kurangna pendudukan bumi, produktivitas tinggi; 5. Sistem listrik sareng sistem gas dilengkepan high-end sareng reliabilitas tinggi. Spésifikasi M ...

    • Water platform concrete batching plant

      Tutuwuhan batching beton platform cai

      Fitur 1. Éta cocog pikeun produksi pangwangunan cai, sareng struktur khusus nyumponan sarat lingkungan cai. Struktur 2.Compact tiasa ngirangan biaya konstruksi tina platform. 3. Parabotna ngagaduhan kaamanan anu luhur sareng tiasa adaptasi sareng pakampungan yayasan platform sareng pangaruh topan. 4. Dilengkepan kantun volume agrégat ageung, tuangeun sakali waktos tiasa minuhan produksi 500m3 tina beton (tiasa disaluyukeun ...