Shantui Janeoo jasa proyék pangwangunan karéta Shiheng Canggang

Nembe, genep sét pabrik campuran campuran SjHZS240-3R anu dianggo ku Shantui Janeoo pikeun pangwangunan Shiheng-Canggang Intercity Railway parantos dipasang sareng suksés dikirimkeun ka palanggan.

Sadaya pakakas ngalaksanakeun struktur silo semén lambar, sareng masing-masing pakakasna dilengkepan silo semén lambar 500-ton salaku silo cadang, anu ageung ningkatkeun kasusah konstruksi. Salila période pangwangunan, usum hujan, sareng tempatna sadayana baseuh. Pikeun mastikeun masa pangwangunan, staf palayanan sering ngagem jas hujan sareng sapatu kanggo ngalaksanakeun pangwangunan dina hujan, leres-leres latihan budaya épisiénsi "sapoé dua sareng satengah dinten" kalayan tindakan praktis. Kalayan usaha anu teu tetep dilakukeun ku staf jasa, produkna parantos dikirimkeun ka konsumén kalayan kualitas dijamin sareng jumlahna, sareng aranjeunna ayeuna dina kaayaan anu saé.

 

Dilaporkeun yén Shiheng-Canggang Intercity Railway mangrupikeun garis penting dina perencanaan jaringan karéta antar kota Beijing-Tianjin-Hebei. Penting pikeun pangwangunan rorongkong utama "opat nangtung sareng opat horisontal" tina jaringan karéta antar kota Beijing-Tianjin-Hebei, sareng patalimarga sajam ti Shijiazhuang, ibukota Provinsi Hebei, ka kota-kota gedé di sakurilingna. Éta penting pisan pikeun ngawujudkeun hubungan gancang antara tenggara Hebei sareng Tianjin sareng sajabina; minuhan kabutuhan bursa aliran panumpang kota sareng kota sapanjang rute sareng ningkatkeun sistem koléksi sareng distribusi.

   


Waktos Post: Sep-25-2020