Shantui Janeoo ngahontal penjualan luar negeri sacara masal boh pepelakan pepelakan sareng truk pangaduk

ddf

Anyar-anyar ieu, pabrik pabukon beton Shantui Janeoo 2XSjHZS120-3B sareng 10 sét treuk mixer beton 12-pasagi suksés dikirim ka Filipina, sareng wisata jasa ngabantosan proyek pangwangunan Metro Manila badé dimimitian. Di tempat pangiriman, anggota tim transportasi produk réngsé ngalaksanakeun pangaturan tertib sareng ukuran treuk kontainer, mastikeun yén produkna dikirimkeun dina waktosna.

Dina tahap awal, kalayan manajemén produksi standarisasi sareng jasa kualitas luhur, palanggan resep pisan sareng perusahaan saatos kunjunganna. Rencana pameseran pikeun campuran campuran pepelakan sareng truk pergaulan parantos dikonfirmasi dina bulan éta, anu nyuntik dorongan pikeun bisnis perdagangan luar negeri Shantui Janeoo. Kapangaruhan ku wabah global sareng pasar luar negeri kalem, Shantui Janeoo parantos suksés maénkeun peran "retrograde" sareng aktip ngajajah pasar luar negeri. Kalayan kualitas produk anu saé kualitas sareng jasa éfisiénna, éta parantos ngagunakeun tindakanana pikeun nyebat Réputasi "konstruksi anu saé, Janeoo pikeun Kualitas Tinggi".


Pos waktos: Okt-12-2020