Pabrik campuran Beton SjHZS75-3E jasa palanggan Myanmar

dsfaTutuwuhan campuran campuran beton laut Shantui Janeoo SjHZS75-3E hasil ngarengsekeun produksi beban beurat dina 9,2020 Oktober. Salami sababaraha dinten pitunjuk jauh, éta muka jalan pikeun nyiptakeun nilai pikeun palanggan Myanmar.

Kapangaruhan ku kaayaan wabah, insinyur jasa saatos dijual moal tiasa angkat ka situs Myanmar pikeun pitunjuk. Shantui Janeoo nyayogikeun pitunjuk jauh ku internét pikeun nyayogikeun jasa instalasi sareng komisi. Kusabab kamajuan laun pangwangunan situs, pamasanganana ogé sakedap, departemen dukungan jasa ngungkulan seueur kasusah pikeun ngabimbing palanggan kalayan sabar. Saatos ampir 4 sasih kerja keras, pabrik campuran beton laut SjHZS75-3E tungtungna sadar produksi beban beurat. Palanggan pisan wareg ku pangaruh alat-alatna.

Dina léngkah salajengna, Shantui Janeoo bakal ngagunakeun téknologi anyar pikeun ningkatkeun cara sareng cara pituduh jauh pikeun ningkatkeun éfisiensi hidayah jarak jauh asing sareng mastikeun yén produk kualitas luhur dikirimkeun ka konsumén dina bentuk khusus.


Pos waktos: Okt-13-2020