Panerapan SjHZS90-3B Xixiayuan Proyék Konservasi Cai

Waktos konstruksi: Séptémber 2020

Widang aplikasi (jinis rékayasa): pertanian, kehutanan sareng konservasi cai

Jinis alat: pakakas pergaulan beton

 1

SjHZS90-3B semén silo nyaéta silo lami pelanggan.

Applikasi

Dina Séptémber 2020, dua pepelakan batched SjHZS090-3B tina Shantui Janeoo hasil ngarengsekeun pamasangan sareng komisi sareng dikirimkeun ka konsumén pikeun pangwangunan Proyék Konservasi Cai Xixiayuan.

Ngandelkeun kaunggulan akurasi pangukuran tinggi sareng operasi anu merenah, pabrik batching beton perusahaan ngahasilkeun beton kualitas luhur tina spésifikasi anu béda-béda numutkeun kabutuhan pelanggan, nyayogikeun bahan baku anu cekap pikeun pangwangunan proyek konservasi cai Xixiayuan sareng sumber kaluaran kakuatan. Ieu ogé panerapan anu suksés pikeun alat-alat perusahaan pikeun proyék-proyék konservasi cai nasional skala ageung saatos Proyék Pengalihan Cai Pusat Yunnan.

Proyék Konservasi Cai Xixiayuan mangrupikeun salah sahiji proyék konservasi cai nasional sareng pasokan cai anu utama 172. Proyék ieu ngagabungkeun pembangkit listrik sareng ngémutan pemanfaatan komprehensif ngeunaan suplai cai sareng irigasi. Aliran cai henteu stabil anu dileupaskeun tina Waduk Xiaolangdi dijantenkeun aliran stabil pikeun mastikeun aliran terus-terusan Walungan Konéng. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé sacara fundamental ngaleungitkeun karugian tina cukur puncak Stasion PLTU Hydropower Xiaolangdi di walungan hilir. Pangaruh ngagaduhan peranan anu penting dina ékologi, perlindungan lingkungan, sareng cai produksi industri sareng pertanian.

 


Pos waktos: Nov-03-2020