Aplikasi pakakas pergaulan beton sjhzs75-3e kana pangwangunan kapal palanggan Myanmar

Waktos pangwangunan: Oktober 2020

Widang aplikasi (jinis rékayasa): pangwangunan kota

Jinis alat: pakakas pergaulan beton

n2

Applikasi:

Tanggal 9 Oktober 2020, saatos sababaraha dinten dipasang jauh sareng bimbingan, alat campuran campuran Shantui Janeoo Marine SjHZS75-3E hasil ngarengsekeun produksi tugas beurat, muka jalan pikeun nyiptakeun nilai pikeun palanggan Myanmar.

Kapangaruhan ku wabah éta, tanaga jasa Shantui Janeoo henteu tiasa nerapkeun pituduh instalasi di tempat di Myanmar. Saatos palanggan sapuk pikeun milih pituduh jauh pikeun nyayogikeun jasa lajuning laku. Kusabab kamajuan laun pangwangunan dina situs sareng pamasangan sareng panyaluyuan sakedik, departemen dukungan jasa ngungkulan sababaraha kasusah sareng sabar nyayogikeun pitunjuk pikeun palanggan dina dedegna, sareng sabar sareng taliti ngawaler sababaraha masalah mékanis sareng sirkuit anu muncul dina pamasangan Pagawe Myanmar dina bentuk gambar. Saatos ampir 4 sasih kerja keras, pabrik pergaulan beton SjHZS75-3E tungtungna ngahontal produksi tugas beurat. Palanggan pisan wareg ku pangaruh pakakasna.

Dina léngkah salajengna, Shantui Janeoo bakal ngagunakeun téknologi anyar pikeun ningkatkeun cara sareng cara pituduh jauh, ningkatkeun éfisiensi hidayah jarak jauh di nagara deungeun, sareng mastikeun yén produk anu kualitas luhur dikirimkeun ka konsumén dina bentuk khusus.


Pos waktos: Nov-03-2020